Yrityssiivous

Yrityssiivous

 

Tarjoamme laajasti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella toimitilojen, kauppojen, teollisuuden sekä ravintoloiden siivouksia.

 

 

Varaa aika

Viikkosiivoukset

Kuukausittaiset palvelusiivoukset

 

Jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet – me räätälöimme siivouspakettimme niiden mukaan, aina palvelun sisältöä ja aikatauluja myöden.

Suursiivoukset

Keikkasiivoukset

 

Tuliko tarve lattian vahaukselle tai konepuhdistukselle, yläpölyjen poistolle tai muulle kertasiivoukselle? Kutsu meidät keikalle!

Ikkunan pesu

Desinfioinnit

 

Puhtautta, johon voi luottaa! Tarjoamme ajanmukaiset desinfiointipalvelut asiakkaan tarpeen mukaan joko kuukausittaisena palveluna tai kertaluontoisesti. 

Muuttosiivoukset

Porrassiivous

 

Kattavasti taloyhtiöille sekä isoille konsepteille porras/yleistentilojen siivoukset kuukausittaisena palveluna luotettavasti.

Valitse Siivouspalvelu Ekola

Miksi valita meidät?

 

Palvelua suurella syrämmellä!

Haluamme palvella asiakkaita aina parhaamme mukaan. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Ekologisuus

Tuomme kohteisiin omat välineemme sekä ekologiset ja biohajoavat puhdistusaineet. Näin takaamme ammattimaiset tulokset ympäristöä vähemmän rasittaen.

 

Reilu Kumppani

Joustamme parhaamme mukaan, teemme työmme sovitusti – ja lopputulos tyydyttää meitä vasta sitten, kun asiakkaammekin on siihen tyytyväinen. Työllämme on 100 % laatutakuu. 

"Siivouspalvelu Ekola on nuori ja innokas siivousfirma. Innokkuus ja tahto tehdä asiat mahdollisimman hyvin, näkyy lopputuloksessa ja henkilökunnan reipas asenne paistaa läpi myös meidän loppuasiakkaille. Yhteydenpito on sujuvaa ja nopeaa ja toimista joustavaa. Vaikka olemme hyvin vaativa asikas, palaute ja toiveet otetaan aina huomioon ja hoidetaan kuntoon ripeästi

- Emili, UnelmaSali Oy

PinjaPinja
Siivoukset yrityksille sekä yksityiselle

 

Siivouspalvelu Ekola

040 1743 500

 

Varaa siivouspalvelu

Facebook Instagram
Tietosuojakäytäntö ›