Rakennussiivous

Rakennussiivous

 

Olemme rakennustyömailla reilu ja turvallinen yhteistyökumppani, jonka ammattitaitoon ja joustavaan palveluun voi luottaa.

 

Viikkosiivoukset

Loppusiivoukset

 

Teemme ammattitaidolla loppusiivoukset pieniin sekä suuriin kohteisiin. Olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani, joka huolehtii, että jokainen kohde on luovutettaessa siisti ja viihtyisä.

Suursiivoukset

Rakennustyömaan siivous

 

Siivoamme viikkosiivouksessa kattavasti rakennustyön aikaiset tilat, mm. sosiaalitilat. Teemme myös rakennustyömaiden raakasiivouksia, joissa pidämme rakentamisen aikaisen pölyn ja rakennusjätteet kurissa kokenein käsin.

Ikkunan pesu

Noki-/palosiivoukset

 

Teemme ammattitaidolla noki- sekä palosiivouksia vauriokohteisiin. Olemme Polygonin ja VS Vahinkokeskuksen luotettu yhteistyökumppani.

 

 

Siivouspalvelu Ekola, kotisiivoukset

Miksi valita meidät?

 

Palvelua suurella syrämmellä!

Haluamme palvella asiakkaita aina parhaamme mukaan. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Ekologisuus

Tuomme kohteisiin omat välineemme sekä ekologiset ja biohajoavat puhdistusaineet. Näin takaamme ammattimaiset tulokset ympäristöä vähemmän rasittaen.

 

Reilu Kumppani

Joustamme parhaamme mukaan, teemme työmme sovitusti – ja lopputulos tyydyttää meitä vasta sitten, kun asiakkaammekin on siihen tyytyväinen. Työllämme on 100 % laatutakuu. 

"Siivouspalvelu Ekolan naiset ovat siivonneet useamman meidän saneerauskohteen, niin palo- kuin perus loppusiivouksella ja joka kerta työn jälki on ollut ammattimaista ja todella siistiä. Pinjan kanssa on helppo sopia kaikki asiat ja hommat hoituu myös todella lyhyellä varoitusajalla. Jatkossakin käytän vain näitä ammattilaisia :)"

- Riku, Polygon Oy

PinjaPinja
Siivoukset yrityksille sekä yksityiselle

 

Siivouspalvelu Ekola

040 1743 500

 

Varaa siivouspalvelu

Facebook Instagram
Tietosuojakäytäntö ›