Kotisiivous

Kotisiivous

 

Kotisiivousta sinun tarpeisiisi. Räätälöimme asiakkaillemme aina omat siivouspaketit. Puhtautta kotiisi, laatu edellä.

 

Viikkosiivoukset

Kuukausittaiset siivoukset

 

Arjen helppous voi yllättää, kun jättää siivouksen ammattilaiselle. Räätälöimme asiakkaillemme aina heille sopivan siivouspaketin. Siivous voidaan toteuttaa joko kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa. Kuukausittaisella siivouksella on kiinteä hinta.

Suursiivoukset

Suursiivoukset

 

Miltä kuulostaisi stressitön joulu- tai muu juhlasiivous? Tarjoamme keikkaluontoiset juhla-, joulu- tai suursiivoukset kotiisi. Asiakkaan toiveiden mukaan voimme laskea siivoukselle joko kiinteän hinnan tai laskuttaa tuntitöinä. 

Ikkunan pesu

Ikkunanpesut

 

Kirkkaasti puhtaimmat ikkunat kotitalouksiin. Ammattitaidolla saamme korkeatkin ikkunat puhtaiksi tehokkaasti ja nopeasti. Tuomme työn vaatimat tikkaat/telineet ja suojavarusteet mukanamme, joten vaativimmatkin kohteet onnistuvat meiltä turvallisesti.

Muuttosiivoukset

Muuttosiivoukset

 

Uusi alku puhtaassa kodissa. Teemme muuttosiivouksia ammattitaidolla, myös vaativimmat kohteet. Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden sekä vuokrausvälitysyritysten kanssa.

 

 

Siivouspalvelu Ekola, kotisiivoukset

Miksi valita meidät?

 

Ammattimaiset siivoojat

Kaikki siivoojamme ovat koulutettuja ammattilaisia. Oikein siivoustekniikoin ja ammattitason välineillä työskentelemme nopeammin. Näin syntyy paras mahdollinen lopputulos.

 

Omat välineet

Käytämme työssämme omia siivousvälineitämme ja puhdistusaineitamme, jotka ovat ekologisia ja biohajoavia. Näin takaamme ammattimaiset tulokset ympäristöä vähemmän rasittaen.

 

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat saavat Alman siivouspalveluita käyttäessään kotitalousvähennyksen, joka voi olla jopa 4800 € vuodessa!

"Täydellinen siivouspalvelu, joka tekee kaiken mitä haluat! En voisi tyytyväisempi olla :)

- Susanna, Seinäjoki

 
"Lapsiperhearjessa iso helpotus on säännöllinen siivous. Luotettava, tuttu ja tehokas siivooja on sitä paljon puhuttua arjen luksusta. En voi muuta kuin suositella lämmöllä! 

- Elina, Alavus

 
"Siivouspalvelu Ekolalle vahva suositus! Luotettavaa, toimivaa palvelua, toiveita kuunnellaan, palautteen antaminen on enemmän kuin helppoa. Palvelu on joustavaa ja tehokasta

- Eveliina, Seinäjoki

PinjaPinja
Siivoukset yrityksille sekä yksityiselle

 

Siivouspalvelu Ekola

040 1743 500

 

Varaa siivouspalvelu

Facebook Instagram
Tietosuojakäytäntö ›